Brouwhuizen Groenlo fase 2

Oost Gelre - Groenlo
Archief

€ 157.000,- tot € 174.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 108m2
Kaveloppervlak
129 - 205m2
Inhoud
410 - 410m3

Over dit project

Aan de noordkant van Groenlo wordt gebouwd aan een nieuwe woonwijk op het voormalige terrein van bierbrouwerij Grolsch: Brouwhuizen. Een mooie veelzijdige nieuwbouwwijk omringd door schitterend natuur.

In Brouwhuizen woont u in een groene omgeving. Niet alleen in de wijk zelf, maar ook eromheen. Langs de noordrand van Brouwhuizen ontstaat rondom de Slinge een ecologische verbindingszĂ´ne. Aan de zuidkant grenst Brouwhuizen aan de vestinggracht en het historische stadscentrum van Groenlo. Ook de locatie zelf heeft historische waarde.
Grolsch bier werd van 1615 tot 2005 in Groenlo gebrouwen, waarvan vele jaren op de plaats van de nieuwe woonwijk. Dit feit, waar Groenlo nog steeds trots op is, blijft voortleven in de naam Brouwhuizen.
Kiezen voor Brouwhuizen betekent ook wonen op een unieke historische plek. Aan de westkant ligt het schootsveld van de 'veste Grol', zoals vestingstad Groenlo zo'n 500 jaar geleden heette. Het schootsveld - nu een groene zoom - vormde toen een belangrijk onderdeel in de verdediging van de stad, die in 1627 door Frederik Hendrik werd heroverd op de Spanjaarden.

6 RIJWONINGEN BOUWNUMMERS 46 T/M 51.
In FASE 2 van deze mooie nieuwbouwwijk is Ontwikkelingscombinatie Brouwhuizen met de verkoop gestart van 6 ruime RIJWONINGEN. Deze rijwoningen zijn ideale STARTERSWONINGEN op 5 minuten loopafstand van het gezellige centrum van Groenlo.

De karakteristieke rijwoningen hebben een riante woonkamer. De woningen zijn allen voorzien van een comfortabele badkamer en bieden u de mogelijkheid om voor 4 slaapkamers te kiezen in plaats van 3.
De woningen worden opgeleverd inclusief keuken!

INDELING:
Begane grond: Entree; Hal met meterkast; Toiletruimte; Lichte tuingerichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin; Half open keuken met eethoek. De woning worden opgeleverd inclusief een keuken ter waarde van EUR 3.000,--.
Eerste verdieping: Overloop; 3 Slaapkamers; Ruime badkamer met mogelijkheid voor douche en tweede toilet.
Royale zolder bereikbaar via vaste trap; Meerdere indelingen mogelijk.

Alle woningen worden duurzaam gebouwd tot kwalitatief hoogwaardige en energiezuinige woningen.
Tevens worden alle woningen gebouwd onder SWK garantie.

Voor meer informatie kunt u een brochure aanvragen via Funda of telefonisch opvragen bij een van de makelaars:
Scheers Roes Makelaars Groenlo: 0544-461432
Ten Hag Makelaars Doetinchem: 0314-332491.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Brouwhuizen Groenlo fase 2
Start verkoop
2021 (1e kwartaal)
Koopwoningen
6
Prijs
€ 157.000,- tot € 174.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oost Gelre.

Aanmelden